Søg

Bordeaux Vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Sirius Bordeaux 2020 Forstør

Sirius Bordeaux 2020

3394150052680

Ny vare

Sirius Merlot-Cabernet 2020
Bordeaux, Frankrig
75 cl 14 % Alc
 

Flere detaljer

På lager

DKK 99,00

Yderligere information

SIRIUS er en topklasse Bordeaux, der er produceret på de klassiske druer Merlot og Cabernet Sauvignon. Smagen er saftig og fyldig med masser af krydderier og solbærtoner. En vin med god power og kraft.

Sichel - Bordeaux
Familienavnet "Sichel" er blevet synonym for kvalitetsvine fra Bordeaux. Den velrespekterede familie er partejer i én af verdens mest kendte og ansete ejendomme, nemlig ingen ringere end selveste Château Palmer i Margaux. Endvidere ejer familien Château Angludet i Margaux. Og det er det selvsamme winemaker-team, som hvert år producerer SIRIUS, der virkelig er familiens ʺvalue for money-Bordeauxʺ.

Sirius Rouge 2014
Vinen er resultatet af en benhård sortering af de høstede druer. Produktionen er traditionel, og vinen lagres i 12 måneder på franske egefade. Vinen har i denne årgang fået GULD-medalje bl.a. ved Concoures Général Agricole i Paris.

Serverings-TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 19 grader. Vinen er velegnet til de fleste gode kødretter med ikke for krydret tilbehør. SIRIUS kan også nydes som et dejligt glas rødvin uden at man nødvendigvis serverer den til mad. Den kan nemt stå alene som et godt glas i utide.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Sirius Bordeaux 2020

Sirius Bordeaux 2020

Sirius Merlot-Cabernet 2020
Bordeaux, Frankrig
75 cl 14 % Alc
 

Kunder, der købte denne vare, købte også