Søg

Californien rød

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Wollridge Zinfandel 2021 Forstør

Wollridge Zinfandel 2021

7340048601955

Ny vare

Wollridge, 2021 Zinfandel Reserve -
Lodi, California
 
Virklig lækker zinfandel rødvin, fra Lodi i Californien, lageret på amerikanske egefade

Flere detaljer

På lager

DKK 99,00

Yderligere information

Wollridge, 2020 Zinfandel Reserve -
Lodi, California
75 cl

En meget lækker og velsmagende Zinfandel fra Lodi-regionen i Californien. Vinen er mørk, fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med skønne toner af vanilje.

Californiens vinstolthed er uden sammenligning Zinfandel druen. Og regionen Lodi i Central Valley betragter sig selv som hovedstaden for Zinfandel. Der produceres da også omkring 40% af den bedste californiske Zinfandel i Lodi - heraf mange på "old vines" - så der er noget om snakken. Nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880´erne.

Wollridge Zinfandel Reserve
produceres på druer fra én af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi, som hvert år frasælger en del af produktionen under synonymet "Wollridge". Vinen har gennemgået en vinifikation på topmoderne udstyr, og det er udelukkende druer fra gamle vinstokke, der har været anvendt. Wollridge lagres på amerikanske egefade i en periode på 6 måneder, inden vinen afskibes og tappes på flaske.

Oplevelsen
Wollridge Zinfandel reserve er et meget fyldigt og velsmagende glas vin. I duften fornemmes toner af sødmefuld frugt, peber, vanilje og brombær. Farven er tæt og mørk. I munden føles vinen fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med skønne toner af vanilje.
Det er ZIN i den bedste udgave af "value for money".

Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør ligge mellem 16-18 grader. Wollridge Zinfandel er velegnet til retter med rødt oksekød, lam, kraftige og let krydrede kødretter som andesteg, flæskesteg. Den er også anvendelig til gode oste, herunder kraftige blåskimmeloste.

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk, der skrev;
"Vellavet og meget dejlig rødvin med en bred smag, der fylder munden. Der er blød frugt, eukalyptus, laurbær, lavendler ... smagepanelet var på vild jagt efter noter. Nogle af dem skal nok være rigtige!".

,

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Wollridge Zinfandel 2021

Wollridge Zinfandel 2021

Wollridge, 2021 Zinfandel Reserve -
Lodi, California
 
Virklig lækker zinfandel rødvin, fra Lodi i Californien, lageret på amerikanske egefade

Kunder, der købte denne vare, købte også