Søg

Hvid Bourgogne

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Pardon & Fils Macon Villages 2021 Forstør

Pardon & Fils Macon Villages 2021

3570690007209

Ny vare

Pardon & Fils Macon Villages 2021
75 cl
 

Flere detaljer

På lager

DKK 159,00

Yderligere information

Macon Villages er en hvidvin produceret af Pardon & Fils, og årgangen fra 2021 er særligt bemærkelsesværdig. Denne vin kommer fra Macon-området i Bourgogne, Frankrig, der er kendt for at producere nogle af verdens bedste hvidvine.

 

Macon Villages 2021 fra Pardon & Fils byder på en forfriskende og velafbalanceret smagsoplevelse. Den har en lys gylden farve og en aromatisk buket, der byder på noter af citrusfrugter, grønne æbler og hvide blomster. Smagen er frugtig med fremtrædende citrus- og æbletoner, der ledsages af en subtil mineralitet.

 

Denne vin er lavet af 100% Chardonnay-druer, der er håndplukket og omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste kvalitet. Vinificeringsprocessen involverer fermentering og modning på ståltanke, hvilket bevarer den friske frugtsmag og rene karakter af druerne.

 

Macon Villages 2021 er en alsidig vin, der kan nydes som aperitif eller som ledsager til et bredt udvalg af retter. Den harmoniserer godt med fisk og skaldyr, salater, fjerkræ og milde oste. Vinen er desuden ideel til at nyde på en solrig sommerdag eller som et let og forfriskende valg til sociale begivenheder.

 

Med sin fremragende kvalitet og tilgængelige prisklasse er Macon Villages 2021 fra Pardon & Fils et attraktivt valg for vinelskere, der ønsker at udforske Bourgognes hvide vine. Denne vin leverer en autentisk udtryk af regionen og er et pålideligt valg til enhver lejlighed.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Pardon & Fils Macon Villages 2021

Pardon & Fils Macon Villages 2021

Pardon & Fils Macon Villages 2021
75 cl