Søg

Islay

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

V & M Bruichladdich 19 years Old Forstør

V & M Bruichladdich 19 years Old

vm015

Ny vare

Valinch & Mallet Bruichladdich 19 years Old
70 cl¨
53,4% alc

Flere detaljer

DKK 2.398,00

Yderligere information

Valinch & Mallet er en ung italiensk uafhængig aftapper som specialiserer sig i enkeltfadsaftapninger, tappet ved fadstyrke og uden chill-filtrering. Bag firmaet står to personer, forenet af deres fælles passion for whisky og rom, og ønsket om at gøre karriere indenfor deres passion. Sådan opstod udvælgelsen af whisky og rom under navnet Valinch & Mallet.

 

At udvælge enkeltfade med whisky og rom er ikke nogen videnskab, men derimod en kunst. Det handler om smag. Det handler om at foretrække et fad over et andet. Det handler om udvælgelsen af det ekstraordinære, og at kunne finde dette. For det er netop i de enkelte fade, hvori det ekstraordinære findes. Hvis altså man formår at finde det.

 

Der er mange ukendte og ukontrollerbare faktorer, der påvirker lagringsprocessen på de enkelte fade med whisky og rom: størrelsen af fadet, træet som danner dets stave og placeringen i lagerhallen. Stod fadet tæt på en kilde til varme eller kulde? Var fadet tættere på hoveddøren, og på den måde påvirket af den kolde luft udefra? Disse små variationer er med til at give subtile forskelle i smagsprofilen. I løbet af årtier opsummeres disse forskelle i smagen, og gør dermed de enkelte fade unikke. Tiden former forskellighederne, og da fadene i Valinch & Mallet-serien ikke blendes sammen, kan du opleve de unikke forskelligheder som findes i smagsprofilen.

 

Forklaring på navnet Valinch & Mallet:

Valinch; Et rør til at trække spiritus ud af det lille hul i tønden.

Mallet; En speciel type hammer, ofte lavet af gummi og/eller træ, som benyttes til at slå ”proppen” af tønden.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

V & M Bruichladdich 19 years Old

V & M Bruichladdich 19 years Old

Valinch & Mallet Bruichladdich 19 years Old
70 cl¨
53,4% alc