Søg

Medoc & Haut Medoc

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Chateau Belgrave 2017 Forstør

Chateau Belgrave 2017

3258691584980

Ny vare

Chateau Belgrave 2017
Haut Medoc
75 cl

Flere detaljer

På lager

DKK 379,00

Yderligere information

Château Belgrave er måske det Grand Cru Classé slot på Médoc, hvor der er sket allermest med kvaliteten de seneste 5 år. Potentialet har altid været til stede. Med marker der grænser helt op til Saint-Julien (kun adskilt af et lille vandløb) og en helt tilsvarende undergrund, kan man næsten ikke undgå at lave stor vin på denne ejendom med det exceptionelle terroirs.  Og med de seneste års investeringer i helt nyt moderne produktionsudstyr, og en helt ny lagringskælder, har Château Belgrave nu endelig fået det skub opad, som slottet fortjener, og som klassifikationen berettiger til. Fra og med årgang 2008 kan man virkelig se, lugte og smage den energi, omsorg og de mange penge, der er lagt i slottets marker og produktionsudstyr.

Vinen bliver bare bedre og bedre for hver årgang. Men det kan heldigvis endnu ikke rigtig mærkes på prisen, at Château Belgrave har indfundet sig blandt eliten i Haut-Médoc. Til gengæld kan det mærkes på den omtale og de points, som uddeles af internationale vinjournalister.

Undergrunden på Château Belgrave vinmarker har en bemærkelsesværdig mangfoldighed. De to bakkedrag, som rejser sig til henholdsvis 23 og 26 meter over havets overflade, består af grus og småsten, der er blevet transporteret dertil af Garonne-floden for tusindvis af år siden. Under denne overflade af grus og sten findes et leje af lerjord. I dette terroir trives de sent modnende druesorter som Cabernet og Petit Verdot. For foden af bakkedragene er der mindre grus og sten og mere ler i undergrunden. Og det passer fint til netop Merlot, der er beplantet i disse områder.

Der arbejdes på slottet meget målrettet for at sikre en optimal kvalitet af druerne, herunder en øget beplantningstæthed per hektar for at reducere antallet af klaser på hver enkelt stok, og for at øge koncentrationen i druerne.

Hele året igennem udføres et stort arbejde for at begrænse vægten per vinstok, og for at garantere perfekt modning af druerne. På Belgraves vinmarker har der igennem flere år være foretaget undersøgelser med det formål at analysere sammenhængen mellem modningen af druerne og typen af jord og undergrund i hver enkelt parcel. Dette har ført til en meget detaljeret kortlægning af markerne. Dermed har man kunnet identificere rækker, dele af rækker eller blot få vinstokke i hver parcel, der modnes samtidig. Denne minutiøse planlægning har muliggjort en endnu bedre høst, som således kan foretages meget selektivt.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Chateau Belgrave 2017

Chateau Belgrave 2017

Chateau Belgrave 2017
Haut Medoc
75 cl

Kunder, der købte denne vare, købte også