Søg

Rioja vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Valserrano Graciano 2019 Forstør

Valserrano Graciano 2019

8429552212556

Ny vare

Valserrano Graciano 2019
Rioja
75 cl
14 % Alc

Flere detaljer

På lager

DKK 239,00

Yderligere information

Valserrano Graciano 2019 er en bemærkelsesværdig vin, der udtrykker det bedste af Graciano-druen fra Rioja, Spanien. Denne årgang er skabt med omhu og dedikation, og den vil tage dig med på en smagsmæssig rejse gennem intensitet og kompleksitet.

 

I glasset afslører Valserrano Graciano 2019 en dyb violet farve og en forførende duft af sorte kirsebær, brombær, blomme og diskrete krydderier. Ved første sip fylder vinen munden med en intens og velstruktureret smag. Smagsnuancer af mørke bær, lakrids, chokolade og subtile røgede toner bliver vævet sammen og skaber en imponerende kompleksitet. Vinen har en vedholdende og behagelig eftersmag, der efterlader dig ønskende mere.

 

Valserrano Graciano 2019 er velegnet til at blive nydt nu, men den kan også gemmes i flere år for at udvikle sig yderligere og afsløre sin fulde potentiale. Det er en vin, der perfekt fanger essensen af Graciano-druen og viser, hvorfor den er så beundret i Rioja.

 

Uanset om du er en inkarneret vindrikker eller ønsker at udforske nye smagsoplevelser, vil Valserrano Graciano 2019 fortrylle dine sanser. Den er en ideel ledsager til forskellige kødretter, oste eller bare som en selvforkælelse i sig selv.

 

Så giv dig selv lov til at opleve intensiteten og forførelsen af Valserrano Graciano 2019. Denne vin vil transportere dig til Riojas vinlandskab og give dig en uforglemmelig vinoplevelse.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Valserrano Graciano 2019

Valserrano Graciano 2019

Valserrano Graciano 2019
Rioja
75 cl
14 % Alc

Kunder, der købte denne vare, købte også