Søg

Rioja vin

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Valserrano Gran Reserva Forstør

Valserrano Gran Reserva

8429552119756

Ny vare

Valserrano Gran Reserva 2015
Rioja
75 cl
14,7% alc

Flere detaljer

DKK 359,00

Yderligere information

Valserrano Gran Reserva 2015: En ædelvin med dyb karakter og elegante toner

 

Valserrano Gran Reserva 2015 er en enestående vin, der er skabt med omhu og dedikation på det anerkendte Valserrano-vinhus i Rioja, Spanien. Denne årgang er et resultat af en lang modningsproces, der har givet vinen en dyb karakter og en sublim kompleksitet.

 

I glasset præsenterer Valserrano Gran Reserva 2015 sig med en intens rubinrød farve og en forførende duft af modne bær, krydderier, ristede toner og subtile noter af vanilje. Smagen er fyldig og velstruktureret med velintegrerede tanniner og en imponerende kompleksitet. Noter af sorte kirsebær, brombær, krydderier og et strejf af cedertræ bliver vævet sammen og skaber en elegant harmoni, der efterlader en lang og behagelig eftersmag.

 

Valserrano Gran Reserva 2015 er en vin, der er velegnet til at blive nydt nu, men den kan også gemmes i flere år for at udvikle sig yderligere og afsløre sin fulde potentiale. Det er en vin, der perfekt repræsenterer den autentiske Rioja-stil og viser, hvorfor regionen er kendt for sine imponerende vine.

 

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller imponere dine gæster, er Valserrano Gran Reserva 2015 det ideelle valg. Den er perfekt til at ledsage en række gastronomiske oplevelser eller til at nyde i gode selskaber.

 

Så løft glasset og oplev magien fra Valserrano Gran Reserva 2015. Denne ædelvin vil tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem Riojas vintraditioner og give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Valserrano Gran Reserva

Valserrano Gran Reserva

Valserrano Gran Reserva 2015
Rioja
75 cl
14,7% alc

Kunder, der købte denne vare, købte også