Søg

Sicilien

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

MioPasso Grillo Appassimento Forstør

MioPasso Grillo Appassimento

8034115195636

Ny vare

MioPasso Grillo Appassimento 2021
Sicilien
75 cl
13,5 % alc

Flere detaljer

På lager

DKK 99,00

Yderligere information

Miopasso Grillo Appassimento er en spændende hvidvin med dyb karakter og intensitet. Denne vin er lavet af Grillo-druer, der dyrkes i det solrige Sicilien, Italien. Den appassimento-stil, der anvendes til produktionen, indebærer en delvis tørring af druerne, hvilket koncentrerer deres smag og aromaer.

 

Miopasso Grillo Appassimento byder på en gylden farve og en rig bouquet af tropiske frugter, citrus og blomster. Den har en fyldig smag med intens frugtsødme, der balanceres af en frisk syre. Noter af ananas, fersken og honning fornemmes, og vinen har en behagelig lang eftersmag.

 

Denne vin er velegnet som en aperitif eller som følgesvend til en bred vifte af retter. Den komplementerer perfekt skaldyr, fisk, kylling og salater. Miopasso Grillo Appassimento kan også nydes alene og er ideel til at dele med venner og familie ved sociale lejligheder.

 

Miopasso Grillo Appassimento er en unik og velsmagende hvidvin, der repræsenterer Siciliens autentiske karakter. Den bringer solskin og varme til glasset og er et fantastisk valg for vinelskere, der søger en spændende og anderledes vinoplevelse.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

MioPasso Grillo Appassimento

MioPasso Grillo Appassimento

MioPasso Grillo Appassimento 2021
Sicilien
75 cl
13,5 % alc

Kunder, der købte denne vare, købte også