Søg

Toro

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Rosas Negras 8 Toro 2020 Forstør

Rosas Negras 8 Toro 2020

525352

Ny vare

Rosas Negras 8 Toro 2020
75 cl 15%

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 149,00

Yderligere information

8 Rosas Negras, 2020, D.O Toro

Rosas Negras er en serie af vine fra det fantastiske Toro-område i Spanien. Hver vin er en ægte hyldest til de gamle vinstokke, der trives i dette enestående terroir. Navnet "Rosas Negras" refererer til de sjældne sorte roser, der ligesom Tinta de Toro-druen kun vokser hvor særlige klimatiske og jordbundsforhold er til stede. den udsøgte balance, som vinene formår at skabe mellem styrke og ynde.

Toro er en af Spaniens ældste vinområder og bærer med sig en lang historie om at skabe dybe og smagfulde rødvine. Druen Tinta de Toro, en udviklet form af Tempranillo, er præget af områdets ekstreme klima med kolde vintre og varme, tørre somre. Dette skaber en druesort med en intens farve, solid struktur og komplekse aromaer.

8 Rosas Negras, er fremstillet af håndplukkede druer fra århundredgamle vinstokke plantet på sandjord, på bakkeskråninger i høje højder. Vinstokkene er plantet med 3 meters mellemrum for at hjælpe dem med at overleve de ekstremt tørre forhold. Vinen lagres i otte måneder på en blanding af franske egetræsfade (70%) og amerikanske egetræsfade (30%).

Vinen har en kirsebærrød farve, karakteristisk for kortlagrede vine. Den komplekse duft af toastede noter og let frugtagtighed bemærkes. På ganen fremhæves stor karakter og harmoni.

Vinen passer perfekt til alt fra kalvekød til pasta, modne oste og særligt også retter med svampe.

 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Rosas Negras 8 Toro 2020

Rosas Negras 8 Toro 2020

Rosas Negras 8 Toro 2020
75 cl 15%

Kunder, der købte denne vare, købte også