Søg

Cognac

DankorteDankortVISA & Visa Electron
MastercardJCB CardsMaestro
Mobilpenge
Kontrol Rapport

Tilbud

Maxim Trillol Cognac XO

3544680000754

Ny vare

Maxim Trillol Cognac  XO Grande Champagne
Premiere Cru Cognac
70 cl
40% alc

Flere detaljer

På lager

DKK 1.119,00

Yderligere information

Ganske enkelt en fantastisk kraftfuld cognac. Sølv ved "International Spirits Challenge" i London og bronze ved "Brussels Spirits Awards" 2005.

Bedste XO, og hædret med Imbibe´s Cognac Award!
Endnu engang har Maxime Trijol XO Grande Champagne slået alt og alle i en blindsmagning. Ingen over, ingen på højde med den, men mange under....
 
 
Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn.

Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.
 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Maxim Trillol Cognac XO

Maxim Trillol Cognac XO

Maxim Trillol Cognac  XO Grande Champagne
Premiere Cru Cognac
70 cl
40% alc